Kesä on jo pitkällä ja hallivuorotkin vaihtuneet touko-kesäkuun vaihteessa Kavassin keskiviikkosukelluksiin.

Perinteinen kevätkokous pidetiin uimahallin kahviossa huhtikuussa ja kokoussääntöjen mukaisten aiheiden lisäksi valittiin vuoden 2023 sukeltajaksi Kari Jalkanen erityismaininnalla arvokkaasta sukellustoiminnasta ja historiikin videoinnista. Myös perinteiset uimarantojenpuhdistustalkoot saatiin onnistuneesti valmiiksi ajallaan, vaikka uimavesien lämpeneminen ennätysvauhia toikin uimarit rannoille jo aiempaa aikaisemmin.

Keskiviikkosukelluskset pyörii koko kesän ja Kavassi lähtee (säävarauksella) Haislahden laiturista keskiviikkoiltaisin klo 18. Kaikki seuran jäsenet niin sukeltajat, saunojat kuin snorklaajat ovat tervetulleita mukaan!

Heinäkuun loppupuoliskolla järjestetään Kavassin luonto- ja ajoleiri Haukivedelle. Käyntikohteina Oravi, Linnansaari, Kaarnetsaari ja Järvisydän. Lähtö to 18.7 noin klo 12 ja paluu su 21.7, Ilmoittautumiset Pekka Pieviläiselle.

Elokuussa 10.-11.8 järjestetään norppakurssilaisille suunnattu yhden yön sukellusleiri Iso-Kankaisen venesatamaan, jossa yöpyminen Kavassissa ja omissa teltoissa. Ohjelmassa on uimista, snorklausretki, saunomista ja letunpaistoa sekä muuta mukavaa yhteistä puuhaa.

(Kuva Maija Nuutinen)

IMG-20240620-WA0006.jpg409 KB

Kategoriat: Yleinen

0 kommenttia

Vastaa