Kevät on jo pitkällä ja avovesikausi vielä ihanasti edessäpäin. Viimeisien allasvuorojen osalta vielä muutama huomioitava asia. Keskiviikkona 24.5 pidetään norppatoiminnan viimeinen ohjattu vuoro teemalla vesilläliikkuminen ja turvallisuus. Perjantaina 26.5 uimahalli on suljettu, jonka vuoksi perjantain uimahallivuoro on peruttu. Ja viimeinen uimahallivuoro tältä keväältä onkin keskiviikkona 31.5.

Keskiviikkosukellukset Kavassilla starttaavat kesäkuussa perinteiseen tapaan. Lähtö Haislahden laiturista Kavassilla klo 18. Kohde valikoituu sukeltajien ja sään mukaan ja paluu viimeistään klo 21. Tervetuloa sukeltamaan, snorklaamaan tai ihan vain saunomaan!

Ja vielä lopuksi kuulumiset kevätkokouksesta. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset aiheet, toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus asianosaisille. Lisäksi sovittiin vuoden 2023 toiminta-aikataulusta, jonka löydät omalta välilehdeltä. Kokouksessa käytiin värikästä keskustelua Kavassin tulevaisuudesta hyvässä hengessä sekä pidettiin pienimuotoinen huutokauppa. Vuoden sukeltajiksi valittiin Virpi Jaskio ja Noora Haatanen nuorisotoiminnan aktivoinnista.

Kategoriat: Yleinen

0 kommenttia

Vastaa